HELLO

Potloden, verf, muziek, notitieboekjes, vegetarische lasagnette (soort lasagna, maar dan anders), lantarens, dieren, en de kleur turkoise, vat mij wel goed samen, vermoed ik! 

De iets langere versie:

Mijn naam is Jasmijn van Dorp, en ik werk full-time als zelfstandig illustrator en geef daarbij sinds 2009 diverse schilder-en tekenworkshops. Ik woon en werk in Zwijndrecht, Zuid-Holland, ben 31 jaar en in 2013 afgestudeerd aan de Kunstacademie in Breda, waar ik illustratie studeerde. Daarvoor volgde ik de opleiding Art&Design aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik afstudeerde in 2009. 

Ik werk veel met mijn handen, en dan het liefst met papier, acrylverf, Copic markers, potloden, fineliners, en ecoline. Al mijn illustraties worden met de hand gemaakt, en later gedigitaliseerd zodat ze bruikbaar zijn voor drukwerk en websites. Zoals ik al eerder aangaf geef ik ook workshops, met name aan de onzekere (maar stiekem briljante) beginners. Ook volg ik graag workshops bij andere makers, ik haal namelijk enorm veel plezier uit het proberen van nieuwe materialen en technieken. Inmiddels heb ik daardoor een brede deskundigheid ontwikkeld op het gebied van diverse traditionele teken- en schildermaterialen, wat ik weer met veel plezier doorgeef aan anderen. 

Dieren spelen vaak een grote rol in mijn eigen werk, ze zijn voor mij namelijk enorm belangrijk! Met name fretten zijn een grote bron van inspiratie voor mij, wat heeft geresulteerd in Ferret Fair, een merk wat volledig draait om fretten en fretten fanatiekelingen. 

Kortom, wat kan Anne Jasmijn voor u betekenen?

Ik sta te popelen om uw vragen te beantwoorden en kennis met u te maken.
Stuur een mail om in contact te komen: info@annejasmijn.com , of bel: 06 36118681.