Locatie


(Klik op de afbeeldingen voor grotere foto’s)

Alle workshops vinden standaard plaats in onze lichte, ruime workshopruimte in Zwijndrecht (regio Rotterdam/Dordrecht). Het is een prettige ruimte, met grote ramen en alle rust om geweldige dingen te creëren. De workshopruimte is nog niet helemaal klaar; er moet nog wat geverfd en behangen worden hier en daar, maar voor nu is het goed genoeg… vind ik. ;)

Het maximum aantal deelnemers per workshop staat op 9 personen, dit in verband met de ruimte én de hoeveelheid begeleiding die ik iedereen wil kunnen geven. Ik vind het belangrijk dat iedereen genoeg werkruimte heeft zonder elkaar per ongeluk aan te stoten, en dat ik iedereen optimaal kan helpen.

Mijn eigen workshopruimte bevindt zich op de zolder van onze woning. Bent u slecht te been? Laat me dit dan a.u.b. vooraf even weten, dan laat ik de workshop beneden plaatsvinden.

Workshops geven op andere locaties is ook geen probleem. Heeft u een eigen locatie en groep in gedachten (voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, etc)? Dan zou ik u vriendelijk willen verwijzen naar Groepen op verzoek voor meer informatie.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail naar: info@annejasmijn.com

< Terug naar Workshops

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren