Groepen op verzoek

Heb je een eigen groep in gedachten (voor bijvoorbeeld een personeels- of vrijgezellenfeest) en wil je bij mij een workshop bijwonen? Stuur dan even een mail (info@annejasmijn.com) met je verzoek, en minimaal 2 data waaruit we kunnen kiezen. Er dienen minstens 5 deelnemers te zijn voor de workshop. Ook leuk: combineer de workshop met een heerlijke High-tea!


(Boven: Een vrijgezellenfeest bij mij op locatie. De dames beschilderde een theepot van porselein, met daarbij een heerlijke en uitgebreide high-tea!)

Locatie op verzoek

Standaard worden al mijn workshops gegeven in mijn gezellige en ruime workshopzolder in Zwijndrecht (regio Dordrecht/Rotterdam).

Heb je echter voorkeur voor een eigen locatie, dan kan dat natuurlijk ook! Ik kan de workshops bij je thuis of op de bedrijfsvloer geven, mits er rekening gehouden wordt met de volgende zaken:

- Er dient genoeg ruimte te zijn om de workshops te kunnen geven (dit houdt in dat er tafels en stoelen aanwezig moeten zijn waar je lekker aan kunt werken),
– Minimaal aantal deelnemers: 5
– Prijs is in overleg, dit in verband met (evt.) reiskostenvergoeding.


(Boven: schilder- en tekenworkshops op verzoek van Care&Culture in het “Huis van de Wijk” aan de Gerard Goosenflat in Rotterdam.)

Neem contact met me op als je interesse heeft in een workshop op locatie:
info@annejasmijn.com of bel: 06 36118681.

< Terug naar Workshops

Bewaren

Bewaren